Geleide Zelfrealisatie Transmissie; binnenkort verkrijgbaar

Geleide Zelfrealisatie Transmissie:

Matrix en Creatix 

Activering van BronDNAcodes waar bronlicht en innerlijk licht elkaar ontmoeten in het Leven(sveld).

Het Galactisch Hart klopt voor het ontketenen van de eerste overtuiging die is ontstaan dat er iets tussen ons en Bron zit. Deze pulserende doorlopende beweging van het Galactisch hart draait dit terug naar verinnerlijking, alle overtuigingen en aannames doorzien  en teruggebracht naar de oorspronkelijke staat, in ons. Het begin van de opheffing van afscheiding is begonnen. 

In co creatie met je galactische alliantie, Naga (de gevleugelde slang) het drakenbewustzijn, de Cintari en Orion lichtcodes.

 

Geleide Zelfrealisatie Transmissie: Herbronnen in Heel Je Zijn

Herbronnen in VOLwassenheid waar het geboorterecht van heelheid hersteld wordt. 

Bewust vertrouwen en onafhankelijkheid openen in liefdevolle compassie zodat je innerlijke kinderen kunnen opgroeien in jou tot volwassenheid. Waar je heelheidswezen zijn/haar rechtmatige plek, in wasdom, kan innemen. 

In co creatie met de Kristalcoderingen en de universele draagkracht van het zwarte veld. 

 

Zoomsessie ALLeengeboren tweeling

Lieve mensen,

Via deze weg wil ik jullie voor een zoomsessie uitnodigen om het thema ALLeengeboren tweeling met elkaar te openen, doorzien en doorvoelen. Hoe dit veld verstrengeld is geraakt met ons DNA. En daarmee het onderscheidingsvermogen als leven-dood, pijn-vreugde, schaduw-licht voor ongrijpbaarheid zorgen.En ijlheid, dissociatie en niet-voelen een grote imprint in de blauwdruk hebben achtergelaten tijdens het incarnatie-proces.Tijdens de zoomsessie wil ik jullie graag uitnodigen om een deep-dive reis temaken in dit traumaveld, zowel individueel als samen een veld vormend voor en met elkaar.

 

Zoomsessie 2 uur:

*Openingstransmissie

*Openingsrondje en inbreng intentie om te doorzien/doorvoelen op het thema alleengeboren tweeling

*Kennisuitwisseling en delen

*Afsluitende transmissie

 

Donderdag 1 juni 2023

19:00-21:00

25,-

 

Voel je een JA, dan kun je je opgeven via: Niki.lafleur@gmail.com

 

Mocht je liever 1-op-1 dieper werken op dit of een ander thema, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden van een zelfrealisatie (zoom) sessie.

Voel je vrij om de uitnodiging te delen. Ook wanneer je niet (bewust) zelf eentweeling helft verloren hebt. Ook voor ouders/verzorgers/docenten met eenkind dat deel is van een ongeboren tweelinghelft.