Multidimensionale Kristal Opstellingen Dagen; de kracht van ordening (met een zelf samengestelde groep)


Tijdens deze dag wordt er heel bewust gewerkt vanuit een veilige bedding waarin het portaal naar de diepe binnenwereld(en) wordt opengehouden. Met het exploreren van deze dieptes, navigeer en registreer ik mee, waar het directe Bronlicht de donkerte kan verlichten. Waar vanuit verbinding, betekenis en helende energie ervaren kan worden. Ik draag zorg voor de balans van het Schaduwwerk en je essentie met Zielskwaliteiten. Het innerlijk kind wordt heel bewust meegenomen tijdens deze dag. Ik maak onderscheid in 3 verschillende innerlijk kind lagen; het galactisch innerlijk kind, het zielen innerlijk kind en het aards innerlijk kind. Voor hen is er ruimte om erkend en herkend te worden in kwaliteiten en beschadigingen/trauma. Dit vormt een alchemistisch geheel in jouw reading-healing opstelling. 

We vormen met elkaar een veld tijdens deze dag en in een groepsopstelling krijgt ieder een korte reading en bekrachtiging in deze ordening.  En zo ook hier in de ervaring als individu, binnen een familie/gezins/zielen/vrienden ordening. Hoe maak je jezelf vrij om te kunnen leven in Vrije Verbinding? 

Met hulp van o.a. (ook zelf meegenomen) kristallen gaan we jouw oorspronkelijke kristallijne zelf aanraken en bewust op aan zetten. Jij mag je rechtmatige plek (nog meer) innemen. Jouw Galactische Hart mag volledig zijn en openbloeien.

 

Kristallen en hun Wezensfuncties tijdens de Kristal Opstellingen Dag: 

Het bewustzijn van de kristallen hoeden ons geboorterecht om alle informatie en alles wie we zijn te voelen en ervaren. Werkend als een tijdelijke opslagplaats om onszelf dieper te herinneren en ervaren, tot we dit met ondersteuning weer kunnen heropenen in onszelf. De ziel werkt hier als portaalgeleider om vanuit het Galactisch Hart, Heel Je Zijn je lichaam in te begeleiden.